Saturday, January 29, 2011

samb kete oh kereta

salam, hari tu kita terserempak lagi dgn kereta yang kita cerita masa entri kereta oh kereta dulu...kali ni tak nak ngumpat dia, tapi nak bercerita tentang kakak yg bawak kete nie.
Ceritanya begini, ada satu hari tu, kita terserempak dengan dia (memang selalu pun) cuma kali nie kita ingat nak follow die, dah pasang niat masa potong dia nanti, nak usha sikit, sapa lah kakak yg bawak kete tu. Masa tu hujan renyai, cermin kereta dia berkabus, bawak kereta dalam 50km, habis semua lubang die langar..kesian plak...tapi masa potong, x nampak muka die, cuma confirm memang perempuan...pengajarannya..walaupun kita tahap expert di jalanan, masih ada orang yang tahap beginnner, kita kena banyak bersabar, biarkan dia belajar, jangan push dia...kesian kat dia...



nota:pada empunya kereta nie, saya minta izin masukkan gambar kereta awak yer...saya selalu potong awak...kurang-kurang langgar lubang yer...

6 comments:

  1. rosak la keta selalu redah lubang. pakai 4wheel ok lah :)

    ReplyDelete
  2. tu lah, dia x reti lagi mengelak lubang,eh!susah tau, ingat senang ke?

    ReplyDelete
  3. Hmmm agaknya berapa kali la dia tampal tayar kereta dalam sebulan..

    ReplyDelete
  4. die nk uji ketahanan keta die kot, huhuhu

    ReplyDelete
  5. hehehe dah tau dah kat mana kakak ni duduk..nak tau x,dia adalah antara jiran ku...hehehehex kenal lagi dia,nanti2..2gu...............

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...