Wakil Shaklee Anda

Wakil Shaklee Anda

Ni gambar saya bersama anak-anak di IoI Hotel semasa Master Celebration Farihah yang lalu..
Gambar dibawah ialah saya, Master Farihah dan"Mak" saya, Kak Mas Ayra.


Saya adalah wakil jualan Shaklee bagi kawasan Bera dan Triang, Pahang. Bagi anda yang berada di sekitar kawaran ini dan berminat untuk mendapatkan atau mencuba produk Shaklee bolehla menghubungi saya. Saya juga melakukan penghantaran melalui pos keseluruh Malaysia.

Saya jatuh cinta dengan Shaklee  ialah dengan Sustainable Release Vitamin C. Saya mengalami masalah selsema setiap hari. Oleh itu saya perlu mengambil ubat selsema hampir setiap hari. Lalu kawan saya mencadangkan saya Vit C dari Shaklee. Saya hanya membeli Vit C dari dia untuk dua minggu sahaja. Alhamdulilah, saya serasi rupanya dengan Shaklee. Sejak itu saya hanya beli Vitain C Shaklee sahaja. Selepas itu, terjadilah fenomena Vitamin C Shaklee habis dipasaran seluruh Malaysia. Maka saya pun mencuba pelbagai jenis Vitamin dari jenama lain. Dari situ saya baru saya tahu, tidak ada  jenama lain yang mampu memberi kesan sebaik Vitamin C Shaklee. 

Saya memang menghadapi masalah berat badan, setelah acai berry tidak dibenarkan, saya bercadang untuk mencuba Shaklee,kerana jika saya serasi dengan Vitamin C nya, tidak salah untuk saya mencuba suplemen untuk kurus pula. Ketika itu, saya dapatkan suplemen saya dari kawan mak, Kak Mas Ayra. Setelah kerap kali mebeli darinya, Kak Mas Ayra mengajak saya menyertai kumpulannya. Ketika ini niatnya hanya untuk mebeli suplemen kurus saya dan tidak langsung terfikir tentang menjana pendapatan bersamanya.Untuk pengetahuan semua, kisah saya menggunakan produk untuk kurus Shaklee ialah pada bulan April, 2013. 
Tapi aturan Allah itulah yang terbaik sebenarnya.
Selepas menjadi ahli Shaklee, saya masuk kedalam 'secret group' oleh 'mak' atau upline (di kumpulan kami, upline dipanggil 'mak' ). Untuk pengetahuan anda, 'secret group nie'
ESKLUSIF hanya untuk mereka yang berdaftar bersama kumpulan kami sahaja :-). Pelbagai perkara diajar didalam 'secret group' nie termasuklah coaching cara berbisnes bersama Shaklee, motivasi dari mereka yang berjaya, amalan rohani dan banyak lagi. Menyertai 'secret group' nie sangat menyeronokkan. sedikit demi sedikit hati saya terbuka untuk mula serius berbisnes bersama Shaklee.  Jika orang lain boleh, mengapa tidak saya?

Saya mula berkongsi kebaikan produk Shaklee dan ganjaran yang Shaklee tawarkan kepada pengedarnya yang layak. Alhamdulillah, sambutan sangat menggalakkan. Ini menguatkan lagi semangat saya untuk meneruskan perjuangan dalam bisnes Shaklee dan mendapat ganjaran yang Shaklee tawarkan atas penat lelah pengedarnya iaitu 3C:

1- Cash : Bonus
2- Car : Bonus Kereta
3- Convention : Umrah / Pelancongan

Pelan Pemasaran Shaklee sangat tulus dan tidak menganiaya ahli yang dibawah. Tanpa paksaan untuk menyediakan modal beribu-ribu seperti sesetengah MLM. Saya sangat tertarik! Di Shaklee siapa yang berusaha, mereka akan berjaya tidak kiralah siapa yang mendaftar dulu atau bukan bermaksud siapa yang dibawah akan terus berada di bawah.

InshaaAllah, dengan izin Nya saya akan terus menyebarkan kebaikan Shaklee untuk kesihatan tubuh badan dan juga ganjaran yang Shaklee tawarkan untuk mereka yang berminat menjadi pengedarnya.
Semoga lebih ramai akan mendapat manafaat daripadanya.
Semoga melalui Shaklee saya akan dapat membantu lebih ramai orang kerana bukankah bahagia itu membahagiakan

Pamela 013-3787121

1 comment:

  1. pewitttt....sekarang kiut, dulu montel hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...