Saturday, January 15, 2011

Azam 2011, 16 jan

salam..kite sambung cerita alat yg kita guna utk turunkan berat badan...selepas staper, kita cb plak benda nie...





hasilnya..best...kite guna nie je lepas bersalin..ramai yg puji kata dah turun, siap kita dah boleh pakai jeans 32...tapi sebab happy sangat, naik lah balik badan ku ini, ditambah dengan alasan menyusukan anak...(kena makan nasi..x bleh kurang makan, nanti susu kurang..)
so? salah siapa? fed up sangat, nak turun bukan main susah, naik sekejap je...
minggu depan kita samb alat yg seterusnya yg kite guna utk turunkan berat badan....

3 comments:

  1. banyak nye gadget. my wife maintain badan sebab breastfed my son sampai 2+ years. :)

    ReplyDelete
  2. cma pon tgh mentenkan weight kak..senang turun dan senang naik...sekarg tgh bresfeed..kene byk minum susu n the same time..berat badan naik..
    nk tggu next gadget akak....

    ReplyDelete
  3. lelaki bleh gune tak? hehe, actually dulu berat Peja 150kg, tapi dengan cara diet yang betul, berat Peja turun jadik 110kg... sekarang dah 100kg... target nak jadik 80kg je :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...